Office 365 Administrator training

Office 365 Admin training | Partner Care

Wil jij ervoor zorgen dat zowel jijzelf als je personeel goed kan werken met applicaties van Office 365? Ga dan voor een Office 365 administrator training van Partner Care. Als admin kun je verschillende mensen in je organisatie verschillende rollen toebedelen. Om ervoor te zorgen dat zowel jij als je werknemers de juiste rollen krijgen en hier op de juiste manier mee om kunnen gaan, is het volgen van een Office 365 Admin training essentieel. Volg daarom onze training op maat. Lees er hier meer over of neem contact met ons op om opties door te spreken.

Administrator rollen verdelen

Wanneer je in jouw organisatie Office 365 gebruikt, kun je admin rollen verdelen. Alle administrator rollen worden verdeeld onder algemene bedrijfsfuncties en machtigt werknemers van je organisatie om bepaalde taken binnen beheercentra uit te voeren. Omdat jij en de gekozen beheerders toegang hebben tot gevoelige gegevens en informatie, is het belangrijk om onze Office 365 Administrator training te volgen. Zo weet je zeker welke werknemers je welke rol kan toebedelen en welke applicaties ze gaan gebruiken.

Office 365 Administrator training

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons! We kijken dan naar een op maat gemaakte oplossing voor jou.

Verschillende trainingen | Office 365 Admin training

Een Office 365 Administrator training wordt altijd verzorgd door een gespecialiseerde en ervaren docent. De training wordt ook altijd gegeven in een taal naar jouw wens. We zijn dan ook niet voor niets een officiële Microsoft Gold Partner. Omdat de wereld van Microsoft applicaties breed en divers is, bieden we werkgevers en werknemers veel soorten trainingen aan. Naast een Office 365 administrator training bieden we ook de volgende trainingen aan:

  • Microsoft 365 administrator training
  • Dynamics 365 administrator training
  • Microsoft Teams administrator training

Wil je weten welke andere trainingen jouw bedrijf en je personeel kunnen helpen? Onze experts voorzien je graag van vakkundig en vrijblijvend advies voor al je digitale vraagstukken.

Voordelen van Partner Care

Haal meer uit een Office 365 training door een administrator training op maat te volgen. Volg deze training zelf of school je personeel in Office 365 applicaties om jouw bedrijfsvoering te optimaliseren. Met ons reken je op persoonlijke training op maat. Nieuwsgierig welke andere trainingen jou en je personeel kunnen helpen? Kies voor Partner Care en je bent verzekerd van het volgende:

  • Persoonlijke support
  • A to Z begeleiding
  • Hulp in je eigen taal
  • 1 contactpunt voor al je vragen
  • Officiële Microsoft support desk
  • Vakkundige specialisten>
  • Office Administrator training op maat

Contact met Partner Care

Extra informatie over onze training? Neem dan gerust contact op met onze experts. Je bereikt ons telefonisch via 020 – 299 3759 en via mail op support@partnercare.eu. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. We nemen dan snel contact met je op over jouw Office 365 Administrator training.

Informatie aanvragen