Microsoft Support package

Microsoft Support package van Partner Care

Heb jij een bedrijf dat gebruik maakt van één of meerdere Microsoft toepassingen, tools, programma’s of applicaties? Dan staat Partner Care klaar voor je met een uitgebreid Microsoft Support package voor technical support en vakkundige ondersteuning. Loop je ergens tegenaan binnen de digitale bedrijfsvoering in verband met één of meerdere Microsoft toepassingen? Neem dan contact op met de veelzijdige en gecertificeerde specialisten van Partner Care. Met onze persoonlijke ondersteuning in een taal naar jouw wens, zijn jouw Microsoft problemen snel opgelost.

Microsoft Support package

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons! We kijken dan naar een op maat gemaakte oplossing voor jou.

Diverse soorten technical support

Microsoft biedt voor bedrijven verschillende soorten producten aan. Van basisprogramma’s zoals Microsoft Word applicaties tot geavanceerde ICT-cloud omgevingen voor gevorderde E-solutions. Gebruik je binnen jouw onderneming één of meerdere Microsoft toepassingen? Werkt de software niet optimaal en lijdt de bedrijfsvoering daaronder? Dan staan onze vakspecialisten je graag bij met een support package voor:

 • Microsoft OEM technical support
 • Microsoft Azure technical support
 • Microsoft Admin package technical support
 • Microsoft Incentive package technical support

Of je nu uitgebreide en vakspecifieke technische ondersteuning nodig hebt voor de Azure Virtual Desktop of vragen hebt over het gebruik van Microsoft Office 365, onze support desk aan getrainde specialisten adviseren je graag vakkundig en vrijblijvend.

Voordelen van Microsoft Support package

Ga voor de specialisten van Partner Care om te profiteren van een uitgebreid Microsoft Support voor al je Microsoft problemen. Als gecertificeerde Microsoft Gold Partner staan we bedrijven bij in het verhelpen van alle software problemen. Bij ons ben je dus altijd in goede handen. En bij ons ben je altijd verzekerd van de volgende voordelen:

 • Persoonlijke support
 • A to Z begeleiding
 • Hulp in je eigen taal
 • 1 contactpunt voor al je vragen
 • Officiële Microsoft support desk
 • Vakkundige specialisten
 • Microsoft support en technical ondersteuning op maat

Contact met Partner Care

Meer informatie over een Microsoft support en technical ondersteuning van Partner Care? Neem dan gerust contact op met onze gecertificeerde professionals. Bij ons ben je altijd verzekerd van ondersteuning op maat en altijd in een taal naar wens. Je bereikt ons telefonisch via 020 – 299 3759 en via mail op support@partnercare.eu. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Je krijgt dan snel van ons een Microsoft support package en technical ondersteuning op maat.

Informatie aanvragen