Microsoft training Amsterdam

Microsoft partner worden met Microsoft training in Amsterdam

Wil jij ook Microsoft certified partner worden? Volg dan de Microsoft training in Amsterdam van Partner Care. Je kunt bij ons in Amsterdam terecht voor het volgen van diverse Microsoft trainingen. Dat doe je niet voor niets, want door het volgen van de juiste trainingen en de beheersing van de juiste competenties, word je als Certified Silver of Gold Partner onderdeel van het Microsoft partner netwerk. Lees hieronder meer over wat dit betekent voor jou en je organisatie. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over onze Microsoft partner trainingen in Amsterdam.

Waarom een Microsoft training in Amsterdam volgen

Onze Microsoft trainingen in Amsterdam zijn bedoeld om beter op de behoeftes van je klanten in te kunnen spelen en om hun bedrijfsprocessen te kunnen versoepelen. Met een Silver Partnership krijg je toegang tot unieke programma’s die je organisatie helpen groeien. Met een Gold Partnership kun je meer geavanceerde specialismen aan je portfolio toevoegen, waarmee je meteen je expertise aan klanten laat zien. En met Gold Partnership heb je het voordeel dat je zonder kosten met je bedrijfssoftware gebruik kunt maken van Internal User Rights!

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons! We kijken dan naar een op maat gemaakte oplossing voor jou.

Partner worden met Microsoft partner training

Om Microsoft partner te worden, dien je als organisatie na een Microsoft partner training in Amsterdam aan vier verschillende competentiecategorieën te voldoen. Die categorieën zijn:

 • Application & infrastructure
 • Business applications
 • Data & Artificial Intelligence
 • Modern workplace

Silver of een Gold Partnership

Onder deze categorieën vallen 19 verschillende competenties, waarmee je organisatie een Silver of een Gold Partnership kan krijgen. Met dit partnerschap heb je toegang tot speciale programma’s, tools, nieuws en bijzondere updates. Daarnaast krijg je niet alleen korting op Microsoft trainingen, maar die trainingen zijn dan soms zelfs gratis!

Voordelen van Microsoft partner training bij Partner Care

Volg in Amsterdam een Microsoft partner training bij Partner Care. Dat doe je voor jezelf en/of voor je werknemers. Als je deze Microsoft training hebt gevolgd, heb je de juiste competenties in huis om Microsoft Gold of Silver Partner te worden. Door een Microsoft partner training in Amsterdam bij ons te volgen, worden jij en je medewerkers niet alleen gecertificeerde Microsoft professionals, maar profiteren jullie ook van de volgende voordelen:

 • Persoonlijke support
 • A to Z begeleiding
 • Hulp in je eigen taal
 • Eén contactpunt voor al je vragen
 • Officiële Microsoft support desk
 • Vakkundige specialisten
 • Microsoft partner training op maat

Contact opnemen met Partner Care

Wil je meer weten over onze Microsoft partner training in Amsterdam? Neem dan contact op met onze professionals. Je kunt ons telefonisch bereiken onder nummer 020 299 37 59 en via e-mail op support@partnercare.eu. Je kunt ook het contactformulier op deze website invullen. We nemen dan snel contact met je op over je Microsoft partner training.