Microsoft teams administrator training

Microsoft teams admin training van Partner Care

Maak jij als ondernemer binnen je organisatie gebruik van Microsoft teams binnen de Microsoft 365 omgeving? Volg dan de Microsoft Teams administrator training van Partner Care. Of je nu een vergevorderde gebruiker van Teams bent of een beginner, en of het nu voor jou als ondernemer is of ook voor je werknemers: bij ons ben je verzekerd van een Microsoft Teams administrator training op maat. Lees er hier meer over of neem contact met ons op voor extra informatie.

Microsoft Teams

Met Microsoft Teams is het mogelijk om eenvoudig met elkaar samen te werken. Ook als je werknemers/collega’s ver weg zijn. Als ondernemer en administrator die vaak gebruik maakt van Microsoft Teams, is het dan ook essentieel om alle ins en outs van dit programma te kennen. Na een Microsoft Teams administrator training begrijp je de architectuur van Teams beter, kun je de software en de daarbij behorende applicaties beter gebruiken en weet je beter hoe je Microsoft Teams in het dagelijks leven kunt gebruiken en integreren voor een optimale samenwerking (op afstand) onderling.

Microsoft teams administrator training

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons! We kijken dan naar een op maat gemaakte oplossing voor jou.

Soorten Microsoft trainingen

Als officiële Microsoft Gold Partner wordt elke Microsoft Teams administrator training bij ons verzorgd door een bijzonder gekwalificeerde docent. Daar komt ook nog eens bij kijken dat de training wordt gegeven in een taal naar jouw wens. De digitale wereld staat nooit stil en verandert constant. Daarom bieden we werkgevers en werknemers verschillende trainingen aan. Naast een Microsoft Teams admin training kun je ook bij ons terecht voor:

  • Microsoft 365 administrator training
  • Office 365 administrator training
  • Dynamics 365 administrator training

Nieuwsgierig naar welke andere trainingen jouw organisatie en je werknemers kunnen helpen? Onze experts helpen je professioneel en vrijblijvend.

Onze voordelen |Microsoft Teams administrator training

Leer Microsoft Teams nog beter in te zetten in het dagelijks leven en volg een Microsoft Teams admin training bij Partner Care. Interesse in een andere training? Bij ons reken je altijd op persoonlijke training op maat. Welke training dan ook handig is voor jouw organisatie, bij ons reken je altijd op het volgende:

  • Persoonlijke support
  • A to Z begeleiding
  • Hulp in je eigen taal
  • 1 contactpunt voor al je vragen
  • Officiële Microsoft support desk
  • Vakkundige specialisten
  • Dynamics 365 Administrator training op maat

Contact met Partner Care

Wil je meer weten over onze Microsoft Teams admin training? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Je bereikt ons telefonisch via 020 – 299 3759 en via mail op support@partnercare.eu. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. We nemen dan snel contact met je op over jouw Microsoft Teams administrator training.

Informatie aanvragen