Microsoft SPLA training

Microsoft SPLA training – Partner Care

Wil je als ondernemer op de hoogte blijven van de laatste updates, informatie en andere veranderingen binnen het SPLA-programma van Microsoft? Schrijf je dan in voor de SPLA training van Partner Care. Bij deze training word je helemaal bijgepraat over de basics, de nieuwste producten binnen het SPLA-programma, wijzigingen en nog veel meer. Lees snel verder of neem contact op voor aanvullende informatie.

Alle nodige SPLA-kennis

SPLA staat voor Service Provider Licensing Agreement. Als jij deze als ondernemer hebt, kun je als eindgebruiker maandelijks diensten en applicaties van Microsoft aanschaffen en gebruiken binnen je bedrijf. Met een SPLA training zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van alle ontwikkelingen, mogelijkheden, producten en verplichtingen die je binnen je SPLA-overeenkomst hebt. Zo draagt een SPLA training bij aan het optimaal houden van jouw bedrijfsvoering.

Microsoft SPLA training

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons! We kijken dan naar een op maat gemaakte oplossing voor jou.

Diverse trainingen

“>Onze SPLA trainingen worden altijd verzorgd door ervaren en gespecialiseerde docenten in een taal naar jouw keuze. We zijn dan ook met trots een officiële Microsoft Gold Partner. Wil je naast een SPLA training jezelf en/of je werknemers ook opleiden in andere Microsoft expertises? Bij ons vind je diverse trainingen, zoals:

  • Microsoft OEM training
  • Microsoft Azure training
  • Microsoft Server training

Wil je weten welke andere trainingen ook handig zijn voor jouw onderneming? Onze experts voorzien je met alle plezier van vakkundig en vrijblijvend advies voor al je software gerelateerde vraagstukken.

Voordelen van onze SPLA training

Door middel van het volgen van onze SPLA training ben je weer helemaal up to date over de laatste ontwikkelingen, producten en verplichtingen binnen het SPLA programma. Wil je voor jezelf en/of je personeel nog een andere training volgen? Dan ben je bij Partner Care in ieder geval zeker van het volgende:

  • Persoonlijke support
  • A to Z begeleiding
  • Hulp in je eigen taal
  • 1 contactpunt voor al je vragen
  • Officiële Microsoft support desk
  • Vakkundige specialisten
  • Microsoft training op maat

Contact met Partner Care

Meer weten over onze SPLA training? Neem dan gerust contact op met onze professionals. Je bereikt ons telefonisch via 020 – 299 3759 en via mail op support@partnercare.eu. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. We nemen dan snel contact met je op over jouw SPLA training.

Informatie aanvragen