Microsoft OEM technical support

Microsoft OEM technical support van Partner Care

Maak je binnen jouw organisatie gebruik van Microsoft OEM en kun je daar van tijd tot tijd wel wat ondersteuning bij gebruiken? Dan staan de professionals van Partner Care voor je klaar met vakkundige Microsoft OEM technical support. Met de hulp van onze experts krijgen jij en je werknemers alle hulp en tools aangereikt om Microsoft OEM effectief toe te passen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Support voor Office E-learning Menu

OEM staat voor Office E-learning Menu. Als jouw bedrijf de licentie hiervoor heeft en gebruik maakt van OEM software, kan de juiste ondersteuning hierin van tijd tot tijd niet ontbreken. Wij bieden als officiële Microsoft Gold Partner dan ook verschillende soorten support aan voor diverse bedrijven. Is jouw onderneming niet thuis in de technische wereld of de ICT-branche? Dan staan onze gecertificeerde OEM experts voor je klaar voor ondersteuning en hulp met al je vak gerelateerde vragen.

Microsoft OEM technical support

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons! We kijken dan naar een op maat gemaakte oplossing voor jou.

Diverse soorten ondersteuning

Of je nu thuis bent in de wereld van de ICT-toepassingen of niet, de juiste ondersteuning in Microsoft producten is van tijd tot tijd handig. Soms is het zelfs noodzakelijk. Naast OEM technical support kun je ook bij ons terecht voor:

  • Microsoft Azure technical support
  • Microsoft Admin package technical support
  • Microsoft Incentive package technical support

Heeft jouw bedrijf, naast een OEM licentie, ook nog andere licenties? Maak je gebruik van verschillende andere Microsoft toepassingen en kun je daar ook wel wat ondersteuning in gebruiken? Neem dan contact op met onze experts. Ze voorzien je met alle plezier van advies op maat over welke support jij het beste kunt kiezen.

Voordelen onze Microsoft OEM technical support

Door voor OEM technical support van Partner Care te gaan, krijg je alle hulp en ondersteuning volledig op maat voor jou, je personeel en je branche. Voor welke tools of software je dan ook wel wat hulp kunt gebruiken, met ons reken je altijd op het volgende:

  • Persoonlijke support
  • A to Z begeleiding
  • Hulp in je eigen taal
  • 1 contactpunt voor al je vragen
  • Officiële Microsoft support desk
  • Vakkundige specialisten
  • Microsoft OEM technical ondersteuning op maat

Contact met Partner Care

Wil je meer weten over onze Microsoft OEM technical support? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Je bereikt ons telefonisch via 020 – 299 3759 en via mail op support@partnercare.eu. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. We nemen dan snel contact met je op over Microsoft OEM ondersteuning.

Informatie aanvragen