Microsoft Incentive package support

Microsoft Incentive package support voor jou bedrijf

Ben jij met jouw bedrijf een officiële Microsoft partner en heb je meegedaan met het Microsoft Incentive programma? Dan staan de experts van Partner Care voor je klaar met ondersteuning op maat voor het complete Microsoft Incentive package. Loop je ergens tegenaan met één of meerdere programma’s uit het Incentive package? Verloopt je dienstverlening aan klanten hierdoor stroef? Neem contact op met onze experts om je dienstverlening snel weer op orde te krijgen.

Bedrijfsvoering met het Incentive package

Als je hebt meegedaan met één of meerdere programma’s van het Microsoft Incentive package, heb je toegang tot verschillende applicaties en tools die jou helpen met het leveren van diensten aan klanten. Als deze applicaties en tools niet goed werken, lijdt de dienstverlening daaronder. Om dit zo snel mogelijk opgelost te hebben, kies je voor de technical support van onze experts. Met de ondersteuning op maat van onze specialisten, zijn al jouw Microsoft Incentive problemen zo opgelost.

Microsoft Incentive package support

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons! We kijken dan naar een op maat gemaakte oplossing voor jou.

Ondersteuning van Partner Care

Gebruik je naast het Incentive package ook andere Microsoft programma’s of toepassingen? Ervaar je daar technische problemen mee? Als gecertificeerde Microsoft Gold Partner staan we met uiteenlopende expertises van technical support voor je klaar. Zo bieden we je, naast Microsoft Incentive package ondersteuning, ook:

  • Microsoft OEM technical support
  • Microsoft Admin Azure technical support
  • Microsoft Admin package technical support

Ervaar je, naast Incentive package, ook problemen met andere toepassingen? Neem dan contact op met onze technical support afdeling. Onze specialisten helpen je graag verder.

Onze vele voordelen

Kies voor Microsoft Incentive ondersteuning om al je technische problemen op te lossen en je dienstverlening weer op orde te krijgen. Heb je (ook) ondersteuning nodig bij andere Microsoft tools en applicaties? Raadpleeg dan ook onze specialisten. Met ons ben je altijd zeker van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke support
  • A to Z begeleiding
  • Hulp in je eigen taal
  • 1 contactpunt voor al je vragen
  • Officiële Microsoft support desk>
  • Vakkundige specialisten
  • Microsoft Incentive package technical ondersteuning op maat

Contact met Partner Care

Meer informatie over onze technical support? Neem dan gerust contact op met onze gecertificeerde professionals. Je bereikt ons telefonisch via 020 – 299 3759 en via mail op support@partnercare.eu. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. We helpen je dan zo snel mogelijk met Microsoft Incentive package ondersteuning.

Informatie aanvragen