Microsoft cloud server

Microsoft cloud Server – Training

Wil jij alle mogelijke online vaardigheden onder de knie krijgen die nodig zijn voor het beheer van een Microsoft cloud server? Meld je dan aan voor de Microsoft cloud server training van Partner Care. Met ons uitgebreide trainingsprogramma leer je alles over het ontwerpen, implementeren en beheren van een online Microsoft cloud omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of lees verder wat we je met onze training kunnen bieden.

Cloud Server migratie training

Steeds meer bedrijven maken gebruik van cloud solutions, omdat je er makkelijk mee kunt upscalen of downscalen. Daarnaast kunt je er snel en eenvoudig online gebruikers, rekenkracht, geheugen en opslagruimte mee toevoegen of verwijderen. Je kunt dit proces zelfs automatiseren. Dit bespaart je een hoop tijd, energie en opslagruimte binnen je eigen bedrijf en netwerk. Door met een cloud migratie training je bestanden en gegevens naar een cloud omgeving te migreren, zorg je voor meer efficiëntie, ruimte, veiligheid en flexibiliteit binnen je bedrijf.

Microsoft cloud server

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons! We kijken dan naar een op maat gemaakte oplossing voor jou.

Cloud solutions provider

Met onze training cloud solutions provider (CSP) van Microsoft, kun je als bedrijf je gehele klantenbestand eenvoudig online opslaan in de cloud om vervolgens alle details volledig in te zien en te organiseren. Na het volgen van deze training kun je je klanten nog beter en gedetailleerder van dienst zijn. Je hebt dan namelijk alle informatie veilig en overzichtelijk in jouw persoonlijk cloud omgeving hebt staan.

Voordelen Partner Care

Door te kiezen voor een Microsoft Cloud Server training van Partner Care, krijg je alle kennis en vaardigheden aangereikt om je eigen online Cloud omgeving te onderhouden en toe te passen. Met ons cloud solutions provider programma en online server training, ben je verzekerd van het volgende:

  • Persoonlijke support
  • A to Z begeleiding
  • Hulp in je eigen taal
  • 1 contactpunt voor al je Microsoft vragen
  • Officiële Microsoft support desk
  • Microsoft specialisten
  • Microsoft cloud server training op maat

Contact met Partner Care

Wil je meer informatie over wat de Microsoft cloud server training van Partner Care voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op met onze Microsoft specialisten. Je bereikt ons telefonisch via 020 – 299 3759 en via mail op support@partnercare.eu. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. We nemen dan snel contact met je op over jouw cloud solutions.

Informatie aanvragen