Microsoft 365 administrator training

Microsoft 365 admin training

Wil je binnen jouw onderneming gebruik maken van Microsoft 365? Bij een Microsoft 365 abonnement wordt standaard een set beheerdersrollen geleverd die je als beheerder toe kunt wijzen. Om hier op de juiste, professionele manier mee om te gaan, is het essentieel om de juiste trainingen te volgen. Daarom biedt Partner Care jou als ondernemer een op maat gemaakte Microsoft 365 administrator training aan. Lees snel verder of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Microsoft 365 administrator training | Administrator rollen toewijzen

Zodra je binnen jouw onderneming gebruik maakt van Microsoft 365, kun je admin rollen toewijzen. Elke administrator rol wordt toegewezen aan algemene bedrijfsfuncties en machtigt werknemers in jouw bedrijf om bepaalde taken binnen beheercentra uit te voeren. Omdat jij en de aangeweze beheerders toegang hebben tot belangrijke gegevens en informatie, is het essentieel om onze Microsoft 365 administrator training te volgen. Zo weet je zeker dat jij en je werknemers weten wat ze moeten doen en hoe ze het moeten doen.

Microsoft 365 administrator training

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons! We kijken dan naar een op maat gemaakte oplossing voor jou.

Verschillende trainingen

Een Microsoft 365 administrator training wordt ten alle tijden gegeven door een vakkundige en ervaren docent. De training wordt ook altijd gegeven in een taal naar jouw keuze. We noemen onszelf dan ook graag een officiële Microsoft Gold Partner. Omdat het Microsoft landschap groot en divers is, bieden we werkgevers en werknemers verschillende trainingen aan. Naast een Microsoft 365 administrator training bieden we ook de volgende trainingen aan:

  • Office 365 administrator training
  • Dynamics 365 administrator training

Ben je benieuwd naar andere trainingen die jouw bedrijf kunnen helpen? Onze professionals voorzien je met alle plezier van vakkundig en vrijblijvend advies voor al je digitale vraagstukken.

Voordelen van onze trainingen

Volg bij ons een Microsoft 365 training op maat en jij en je werknemers hebben alle tools, vaardigheden en kennis in huis om als admin vakkundig en veilig een Microsoft 365 omgeving te beheren. Of je de training nu zelf als ondernemer wilt volgen of deze aan je werknemers aan wilt bieden, bij ons ben je verzekerd van persoonlijke training op maat. Nieuwsgierig welke andere trainingen jou en je onderneming kunnen helpen? Ga voor Partner Care en je bent verzekerd van het volgende:

  • Persoonlijke support
  • A to Z begeleiding
  • Hulp in je eigen taal
  • 1 contactpunt voor al je vragen
  • Officiële Microsoft support desk
  • Vakkundige specialisten
  • Microsoft Administrator training op maat

Contact met Partner Care

Extra informatie over onze Microsoft 365 Admin training? Neem dan gerust contact op met onze experts. Je bereikt ons telefonisch via 020 – 299 3759 en via mail op support@partnercare.eu. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. We nemen dan snel contact met je op over jouw Microsoft 365 Administrator training.

Informatie aanvragen