Dynamics 365 administrator training

Dynamics 365 admin training – Partner Care

Om er zeker van te zijn dat zowel jij als ondernemer en je werknemers goed kunnen werken met de vele applicaties van Microsoft 365, is het belangrijk dat de verschillende rollen en beveiligingsomgevingen goed verdeeld zijn. Volg daarom een Dynamics 365 administrator training van Partner Care. Na het volgen van deze training weet je wie als administrator aangewezen dient te worden om op die manier de bedrijfsvoering te verbeteren en optimaal te beveiligen. Lees er hier meer over of neem contact met ons op voor meer informatie.

Dynamics 365 administrator rol

Als Dynamics 365 admin heb je zeggenschap over wie bepaalde andere rollen en toestemmingen krijgt binnen de Microsoft 365 omgeving. Je kunt je bij verschillende omgevingen aanmelden en deze beheren. Wanneer een omgeving gebruik maakt van een beveiligingsgroep, dient er een servicebeheerder aan de beveiligingsgroep te worden toegevoegd om deze omgeving te beheren. Je kunt, indien gewenst, ook een tweede persoon aanwijzen als Dynamics 365 administrator.

Dynamics 365 administrator training

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons! We kijken dan naar een op maat gemaakte oplossing voor jou.

Diverse trainingen

Elke Dynamics 365 administrator training wordt gegeven door een zeer gekwalificeerde docent. Daarnaast wordt de training ook gegeven in een taal naar jouw persoonlijke keuze. We noemen onszelf dan ook met trots een officiële Microsoft Gold Partner. Omdat de wereld van Microsoft 365 enorm groot is en altijd aan verandering onderhevig is, bieden we werkgevers en werknemers veel soorten trainingen aan. Naast een Dynamics 365 administrator training bieden we ook de volgende trainingen aan:

  • Microsoft 365 administrator training
  • Office 365 administrator training
  • Microsoft Teams administrator training

Ben je benieuwd welke andere trainingen jouw onderneming en je werknemers kunnen helpen? Onze professionals adviseren je vakkundig en vrijblijvend.

Voordelen van Partner Care

Haal meer uit je Dynamics 365 omgeving door bij ons een administrator training op maat te volgen. Volbreng deze training zelf of leidt je personeel op in Microsoft 365 applicaties om het werkproces te verbeteren. Bij ons ben je altijd verzekerd van persoonlijke training op maat. Benieuwd welke andere trainingen jou en je werknemers kunnen helpen? Kies voor Partner Care en je krijgt gegarandeerd het volgende:

  • Persoonlijke support
  • A to Z begeleiding
  • Hulp in je eigen taal
  • 1 contactpunt voor al je vragen
  • Officiële Microsoft support desk
  • Vakkundige specialisten
  • Dynamics 365 Administrator training op maat

Contact met Partner Care

Extra informatie over onze training? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Je bereikt ons telefonisch via 020 – 299 3759 en via mail op support@partnercare.eu. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. We nemen dan snel contact met je op over jouw Dynamics 365 Administrator training.

Informatie aanvragen