Overzicht van nieuwe en verbeterde functies

9 oktober 2023 | sales

Copilot in Windows met Bing Chat Enterprise (AI)

Copilot in Windows voegt AI toe aan je Windows 11-ervaring. Bereik meer met minder inspanning door Copilot in Windows met Bing Chat Enterprise te gebruiken. Je AI-assistent op het werk neemt het zware werk over, zodat jij het buitengewone kunt doen. Beschikbaar in geselecteerde regio’s. De levering van functies varieert per apparaat en de beschikbaarheid van functies kan variĆ«ren per markt. Vereist Microsoft 365 Business Standard of hoger of Microsoft Entra ID (Azure Active Directory) en een zelfstandige licentie voor Bing Chat Enterprise.

Aanbevelingen met AI-ondersteuning (AI)

Windows toont je meest relevante inhoud in de Verkenner en het Startmenu op basis van je activiteiten. Bekijk aanbevolen inhoud om je voor te bereiden op vergaderingen, samen te werken aan projecten en meer. Microsoft Entra ID (voorheen Azure Active Directory) is vereist.

Configuratievernieuwing (voorbeeldweergave)

Met configuratievernieuwing worden apparaatinstellingen automatisch elke 90 of 30 minuten teruggezet naar je gewenste configuratie. Deze functie helpt om instellingsafwijkingen als gevolg van verkeerde configuraties, registeraanpassingen of schadelijke software te voorkomen. Microsoft Intune vereist en wordt apart verkocht.

MAM voor Windows De mogelijkheden voor MAM-toepassingsconfiguratie en -beveiliging omvatten Microsoft Edge op Windows, waardoor mensen toegang hebben tot organisatorische inhoud via de Edge-browser op apparaten die niet door IT worden beheerd.

Windows Firewall

Microsoft Intune breidt de ondersteuning voor beveiligingsbeleid en regels voor eindpunten uit met Windows Firewall. Nieuwe functies omvatten de mogelijkheid om firewallregels toe te passen wanneer een apparaat dat is aangemeld bij Microsoft Entra ID (voorheen Azure Active Directory) verbinding maakt met je lokale domein. Microsoft Intune is vereist en wordt apart verkocht.

Microsoft Search

Zoeken helpt je snel de juiste inhoud, bestanden, mensen en antwoorden te vinden in het Startmenu en de taakbalk. Je hoeft geen exacte bestandsnaam te onthouden. Begin met typen en krijg snellere, meer relevante en consistente resultaten over je bestanden, apps en het internet, inclusief gerelateerde nieuwsberichten.

Verteller (AI)

Verteller is verbeterd met meer natuurlijke stemmen, waardoor het prettiger is om te gebruiken. Verteller is nu beschikbaar in meerdere talen en kan worden gebruikt met braille-displays en meerdere schermlezers. (Verteller is wereldwijd beschikbaar en wordt ondersteund in deze talen: Bijlage A: Ondersteunde talen en stemmen (microsoft.com))