Intern: Wat is Copilot in Forms?

17 april 2024 | sales

Een introductie in Copilot in Forms

Overweegt u te gaan werken met Copilot in Forms? Partner Care kan u hierbij begeleiden. Copilot in Forms is onderdeel van Microsoft Forms. Copilot in Forms biedt u de mogelijkheid om eenvoudig enquêtes, opiniepeilingen en andere formulieren te maken. Op basis van uw inbreng, zoals een onderwerp, doel of context, wordt een passende suggestie gegenereerd. Zo heeft u in een mum van tijd hoogwaardige inhoud. Dankzij Copilot in Forms kunt u dus snel formulieren aanmaken. Heeft u hier baat bij? Lees dan snel verder en ontdek meer over Copilot in Forms.

Waarom Copilot in Forms?

Copilot in Forms is dus een tool waarmee u enquêtes kan maken en gegevens kunt verzamelen. Het programma geeft u manieren om uw enquête te verbeteren en kan u helpen bij het maken van een besluit op basis van de gegevens die u vanuit de enquête verzamelt. U kunt uw resultaten namelijk automatisch synchroniseren met Excel om de gegevens te analyseren. Hierdoor kunt u problemen effectiever aanpakken.

Aan de slag met Copilot in Forms

Om Copilot in Forms te kunnen gebruiken, heeft u een Microsoft 365-account en een Copilot-licentie nodig. Zodra u die heeft, kunt u aan de slag. Hoe werkt het? Selecteer een nieuw formulier om uw formulier te kunnen maken. Copilot in Forms zal u dan vragen om een beschrijving van wat u wilt maken. Leg in eigen woorden uit waar uw enquête over moet gaan of bekijk de aanwijzingen van Copilot in Forms die dienen om u op weg te helpen. Door vervolgens op genereren te klikken, wordt uw aanvraag ingediend. U ontvangt dan suggesties van Copilot in Forms. U kunt meer details toevoegen om het concept te verfijnen. Zodra de inhoud van de enquête klaar is, zal Copilot in Forms gerelateerde thema’s aanbevelen die u kunt gebruiken om uw enquête te verbeteren. Is uw enquête naar wens? Dan verspreidt u het formulier eenvoudig door middel van een korte URL, QR-code, Outlook of Teams.

Bespaar tijd en moeite

Door Copilot in Forms te gebruiken, kunt u zonder al te veel tijd kwijt te zijn enquêtes maken die relevant, boeiend en effectief zijn. Doordat Copilot in Forms suggesties voor u genereert, hoeft u zelf weinig moeite te doen. Het enige dat u hoeft te doen, is het verfijnen en aanpassen van uw enquête op basis van uw voorkeuren.

Meer weten?

Wilt u in een rap tempo goede enquêtes kunnen maken? Copilot in Forms maakt het mogelijk! Zo helpt Copilot in Forms u veelvoorkomende valkuilen bij het ontwerpen van een enquête te voorkomen, zoals het gebruik van suggestieve vragen, dubbelzinnige vragen of dubbelzinnige bewoordingen, en genereert het snel relevante suggesties, waardoor u uw enquête in een mum van tijd gemaakt heeft! Wilt u meer weten over Copilot in Forms? Of heeft u er vragen over? Partner Care biedt persoonlijke begeleiding aan Microsoft resellers. Bel naar +31 (0) 20 299 3759 of stuur een e-mail naar support@partnercare.eu.