De meeting recap in Microsoft Teams

17 april 2024 | sales

Maak gebruik van een meeting recap in Microsoft Teams

Gebruikt u Microsoft Teams voor uw vergaderingen? Microsoft Teams maakt een meeting recap voor u, waardoor u snel de hoogtepunten van de vergadering in kunt zien. In het vergaderoverzicht worden de belangrijkste punten van de vergadering op één plek vastgelegd. De vergadering wordt opgenomen en getranscribeerd. Zo kunt u ook na uw vergadering terugzien wat de belangrijkste bevindingen van de vergadering zijn. Lijkt u dit handig? Lees dan snel verder. Partner Care vertelt u graag meer over de meeting recap in Microsoft Teams.

Voordelen van de meeting recap in Microsoft Teams

Door gebruik te maken van de meeting recap in Microsoft Teams, krijgt u een handig overzicht van uw vergadering. AI-aangedreven functies kunnen u vervolgens rechtstreeks naar de momenten brengen waarnaar u op zoek bent, wat u aanzienlijk veel tijd bespaart. Alle AI-functies zijn beschikbaar in Teams Premium, mits de gesproken en getranscribeerde talen van uw vergadering worden ondersteund. Verder geeft de meeting recap in Microsoft Teams tijdlijnmarkeringen en naamvermeldingsmarkeringen aan. Tijdlijnmarkeringen worden weergegeven als verschillende pictogrammen langs de tijdlijn van een vergaderingsopname, om de delen van een vergadering te markeren die direct relevant voor u zijn. De naamvermeldingsmarkeringen maken het mogelijk om naar specifieke momenten in de vergadering te gaan waarop uw naam werd uitgesproken. Daarbij zijn er ook nog luidsprekermarkeringen, waarmee u snel specifieke sprekers en hun belangrijkste punten in een vergaderingsopname kunt vinden. Selecteer sprekers om te zien wie heeft gesproken en wanneer. Zo kunt u dankzij de meeting recap in Microsoft Teams uw vergadering achteraf gemakkelijk beoordelen.

Hoe werkt het?

U kunt de samenvatting van de vergadering pas na de vergadering bekijken. Als u de meeting recap in Microsoft Teams wilt bekijken, selecteert u het tabblad ‘samenvatting’ in de vergaderingschat of op de Teams agenda afspraak. Wilt u de samenvatting van andere vergaderingen binnen een reeks bekijken? Dan opent u de reeksuitnodiging in uw Teams-agenda en selecteert u de datum en tijd van de vergadering die u wilt bekijken in het vervolgkeuzemenu.

Meer informatie over de meeting recap in Microsoft Teams

De meeting recap in Microsoft Teams biedt uitkomst voor bedrijven die regelmatig vergaderen via Microsoft Teams. Zelf notuleren tijdens de vergadering is niet langer meer nodig, dankzij de handige samenvatting van Microsoft Teams kunt u de belangrijkste punten van de vergadering eenvoudig terugvinden. Wilt u meer informatie over de meeting recap in Microsoft Teams? Of heeft u er vragen over? Partner Care biedt persoonlijke begeleiding aan Microsoft resellers. Bel naar +31 (0) 20 299 3759 of stuur een e-mail naar support@partnercare.eu.