Copilot in Windows met Bing Chat Enterprise

25 oktober 2023 | sales

Bereik meer in minder tijd en met minder inspanning door Copilot in Windows met Bing Chat Enterprise te gebruiken. Je AI-assistent op het werk neemt het zware werk uit handen, zodat jij het buitengewone kunt bereiken. Met Copilot in Windows 11 Pro krijg je betere antwoorden, scherp je vaardigheden aan, vind je nieuwe oplossingen en creëer je op nieuwe manieren.

AI tot je dienst. Krijg meer gedaan met minder klikken. Copilot in Windows met Bing Chat Enterprise brengt AI op de werkvloer en brengt intelligente tools samen op je desktop. Copilot in Windows is ontworpen om naadloos te werken met andere Copilots, waaronder Microsoft 365 Copilot.

Hyperfocus op prioriteiten. Blijf georganiseerd en in de flow met één plek om relevante antwoorden te krijgen op complexe vragen, instellingen aan te passen aan je werkstijl, focus sessies op te zetten en je inhoud te verfijnen en te verduidelijken.

Sneller en gemakkelijker innoveren. Je bent klaar voordat je het weet. Stimuleer creativiteit en probleemoplossend vermogen door je vaardigheden aan te scherpen, moeiteloos schrijfprojecten op te starten, relevante inzichten te leveren, informatie samen te vatten en je woorden om te zetten in kunst.

Blijf privé, beschermd en zelfverzekerd. Verhoog inzichten en efficiëntie terwijl je zakelijke en persoonlijke gegevens beschermd blijven. Je inhoud en zoekgegevens worden niet opgeslagen, gebruikt om AI-modellen te trainen of bekeken.